CBIS 5853245
CBIS 5853249
CBIS 5853251
CBIS 5853254
CBIS 5853247
Show full image
Hide full image

"Sortbrysttjernkoia" - villmarkshytte ved Øvre Pasvik Nasjonalpark

"Sortbrysttjernkoia" ved porten til Øvre Pasvik Nasjonalpark.
Koia har 2 små soverom med 7 sengeplasser, oppholdsrom med vedfyring i stue og kjøkkendel.
Ingen strøm eller vann på koia. Vann kan hentes fra Sortbrysttjern som ligger like utenfor koia.

Sortbrysttjernkoia – Villmarkshytte

Koia ligger som en perle og port inn til Øvre Pasvik nasjonalpark. Det er en kjørbar skogsbilvei fram til koia på sommerstid, om vinteren er det ni km til nærmeste bilvei.Det går en oppmerket sti fra koia inn i nasjonalparken.

Det er ikke offentlig scooterløype fra riksveien inn til koia, men det finnes mulighet for scootertaxi for de som ønsker transport for seg eller utstyr inn til koia. Veien inn til koia er forøvrig stort sett godt tråkket da reineierne i dalen har sin trase inn til flokken her hele vinteren.

Sortbrysttjernkoia er en laftet koie med to små soverom og stor stue med kjøkkenkrok, totalt ti sengeplasser. Enkelt kjøkkenutstyr, gassbluss, vedfyring og belysning ved stearinlys. Frittstående badstue ved vannkanten.

Det finnes tilgjengelig robåt for våre gjester på Sortbrysttjern sommerstid. Alle gjester er selv ansvarlig får å medbringe redningsvest for alle dersom de ønsker å benytte båten - dette finnes ikke på koia.

Koia skal levnes i god og vasket stand slik at den er klar for de neste leietakerne, bær inn ved og gjør klart slik at alle føler seg velkommen.
MMS av reingjort koie/sauna sendes BIRK på 90978248 før den forlates.

Døgnpris 950 kr pr døgn
Dyner/sengetøy kan leies, kr 75 per person
Slutt reingjøring kan forhåndsbestilles, kr 2000. Også ved bestilling av reingjøring skal koia forlates ryddet og i god stand.