CBIS 5073039
CBIS 5073036
Show full image
Hide full image

Sollia Gjestegård Hytter

Arktisk gjestfrihet

Vi ønsker deg velkommen til en sjelfull resort bare noen hundre meter fra den Norsk-Russiske grensen på Storskog. Her tilbyr vi deg avslapning for kropp og sinn. Året rundt.

Sollia Aurora Park, fra en tradisjonell gjestegård med en spennende historie helt tilbake til 1929 til nå utbygd med med moderne dobbeltrom og nordlyshytter med glasstak. Frokostbuffet kan serveres i hovedhuset. Der finner du også resepsjonen. Her er gratis trådløst internett overalt.

Det er gode muligheter for utendørs aktiviteter her hos oss. Du kan følge med til vår teltcamp på nordlyssafari, leie fat bike og annet utstyr til vinter - og sommeraktiviteter og slappe av i vedfyrt badstue og massasjebad. To Jacuzzi er plassert utendørs og helt uforstyrret. Naturen ligger rett utenfor hyttetrappa di. I tillegg inviterer vi deg til å besøke vår berømte og moderne restaurant med panoramautsikt rett over til Russland.

På Sollia har du muligheten til å leie trivelige møtelokaler med moderne teknisk utstyr, med eller uten mat, overnatting og aktiviteter. Dersom du ønsker et Teambuildingevent med nordlys og sneaktiviteter som bakteppe så er det bare å ta kontakt. Høsten er også en fin tid for teambuilidng. Hva med havfiske og en dagstur i Russland? Vi formidler også kongekrabbesafari, snøskutertur, elvebåtsafari, hundesledetur og sight seeing med egne guider eller hos våre partnere i reiselivskommunen Sør-Varanger.

Vi håper at du vil trives sammen med oss, og om du trenger noe er det bare å spørre. Vi gjør så godt vi kan!