Visit Varanger, varanger traveling, birding, fuglekikking,

Å reise til Varanger

Å reise til Varanger er ikke så vanskelig som man kanskje tror når man skal til arktiske strøk. VI kan velge mellom fly, hurtifruten og bilveien. Det finnes flere flyplasser her og hvor du skal, eller hvordan du ønsker å reise avgjør hvilken flyplass du benytter. Uansett hva du foretrekker kan Visit Varanger hjelpe deg med å sy sammen en pakke som passer for akkurat deg. 

Fly i Varanger

Til Kirkenes kommer du med SAS og Norwegian fra Oslo og deretter flyr du videre med Widerøe. Det er et eventyr i seg selv å reise med Widerøe og reiser du på en klar dag er utsikten du får helt fantastisk. Og er du så heldig å reise om vinteren vil du fra flyet veldig ofte få øye på nordlys. 

Med bil i Varanger

Det er mulig å leie bil på flyplassen i Kirkenes og ved flere små flyplasser i Varanger. Det er mange steder å stoppe underveis som er verdt en kikk. På vår nettside vil du kunne lese om flere fugledestinasjoner og andre severdigheter det er verdt å få med seg.

Til Varanger med Hurtigruta

Å reise med Hurtigruten er en opplevelse i seg selv, men vi anbefaler dere som reisende å også gå på land og få med de aktiviteter og severdigheter som er rundt i Varanger. Det erofte verdt å ta en ekstra overnatting, eller gå av hurtigruten for å komme på et annet sted i Varanger. Det er så mye å få med seg ogå dit Hurtigruten ikke går.