CBIS 4733232
CBIS 5054432
Show full image
Hide full image

Havrafting

price from
1000 NOK

På rafting kan du oppleve alt fra stormende hav, til blikk stille vann og elver. Blendende lys, altoppslukende mørke. Vidder og skog så langt øyet kan se. Å føle Barentshavet rett på kroppen er en uforglemmelig opplevelse.
Dette er absolutt noe du må prøver når du er i Varanger.
Kanskje blir akkurat dette ditt #Varangermoment

Naturen i bortgjemte fjord-armer som Syltefjord er noe helt spesielt.
På godværsdager når temperaturen kan ligge på 25 grader, er det som å være på cruise på eksotiske plasser, plasser man bare skulle tro lå på langt sydligere breddegrader.
Ved andre anledninger kan asossiasjoner til månelanskap dukke opp i eventyrerens sinn. Syltefjord og omegn kan by på de nydeligste sanseintrykk.
Fra stormende hav, til blikk stille vann og elver. Blendende lys, altoppslukende mørke. Vidder og skog så langt øyet kan se.
Naturkreftene gjør Syltefjord til et kontrastenes rike.
Eller vil du se , lukte og føle Barentshavet rett på kroppen?
I 40 knops fart kan du selv få føle elementene på kroppen. Vinden og saltvannet som pisker over ansiktet ditt, og sommerfuglene i magen som forteller deg at dette er spennende!,

En tur ut på havet i vår RIB. kan ta pusten fra deg på mer enn en måte. Det er først når du står øverst på båra og ser utover havet at du oppdager hvor enormt havet faktisk er. Det er nå du begynner å føle deg liten, og prisgitt havet og de voldsomme kreftene som er der ute.
Du får på deg en komfortabel og varm flytedress og tar plass i en av våre RIB`er. Etter en gjennomgang av våre sikkerhetsrutiner bærer det avgårde
La oss forbløffe deg ved å vise deg alt dette.

Facilities

  • Sommer
  • Middels