Bildet er tatt på utsiden av Båtsfjord Hotell, å viser Hotellet.
Bildet er tatt på innsiden av hotellet. Her er sitte grupper hvor man spiser frokost.
Bildet er tatt på innsiden av hotellet. Her er sitte grupper hvor man spiser frokost.
Bildet er tatt på innsiden av hotellet. Her er sitte grupper hvor man spiser frokost.
Bildet er tatt ute, her vises det hvordan det er ut av havnen, rett uten for hotellet. Havet er stille å bildet er tatt mot hotellet, så det ligger helt i bakgrunnen
Her er det tatt bilde av hurtigruten som kommer inn Båtsfjord fjorden. I nydelig sol nedgang.
Bildet er tatt fra en Båt, det bare toppen på en fiskestang som er bøyd vises. Det er fisk på kroken, å du ser ut over Båtsfjord fjorden i strålende skyfri himmel og sol.
Bildet er tatt av Båtsfjord på vinterstid. Det er mørkt, men solen skinner bak fjellene i bakgrunnen.
Show full image
Hide full image

Båtsfjord Hotell As

Et lite hotell med et stort hjerte midt i Fiskerihovedstaden Båtsfjord, med en koselig restaurant med lokale retter og alà Carte meny. Vi ligger i ytre havn med utsikt over småbåthavnen. Her kan du være gjest og bestille mat på rommet, fullpensjon, eller bo i en leilighet og lage mat selv.
Et opphold hos oss skal være annerledes, og vi byr på oss selv. Ta kontakt og se om ikke vi kan finne en løsning på hva du ønsker.
Ta turen til Båtsfjord og arranger et møte/ Konferanse.
Vi kan tilby møterom i forskjellig størrelse, mat, overnatting og setter gjerne opp en opplevelsespakke om man vil ha det,ta kontakt så skal vi gjøre alt vi kan for og møte deres ønsker.

Vi tilbyr Hotellrom, Leiligheter, Rorbuer (2018), og Overnatting på Båt (2018)

Vi tilbyr flere muligheter når det kommer til overnatting. Vi har små enkeltrom som egner seg mest for korte opphold, og vi har store rom med kjøkkenmuligheter, og med ekstra soverom. Vi har tilgjengelig campingvogner for overnatting, og dette er spesielt populært hos de som vil overnatte litt fra tettstedet, kanskje ved en lakseelv. Campingplass med strømuttak, septikuttømming, gråvannstømming, teltplass rett ved havet. Mulighet for dusj, toalett & vaskemaskin.

Hos oss er det mulig å leie Playstation 4 og assorterte spill fra barnespill til strategispill for voksne.