Overnatting i Varanger - 6 treff

Ditt søk: Du har ikke valgt datoer eller antall rom ennå (viser 1-6 treff 6)
6 overnattinger
Kongsfjord
veines, 9982 Kongsfjord
Rorbu og Hytter | Vårt mål er å formidle kulturen, atmosfæren, sjela og kjærligheten som finnes på denne plassen. Her vil du finne omgivelser som inspirerer alle sanser, spise tradisjonsrik mat og oppleve ekte Nordnorsk kystkultur, formidlet med varme og humor av e...
Kongsfjord gjestehus

Ekkerøy (Ved kysten)
Leilighet | Ekkerøy feriehus ́nye « Bird View Apartments» tar deg tettere på naturen - både ute og inne. Her bor du i fantastiske leiligheter med et fugleeldorado rett utenfor stuevinduet.
Ekkerøy feriehus

Vadsø
Brugata 2, 9800 Vadsø  Kart
Hotell | Dette koselige hotellet ligger i idylliske omgivelser på Vadsøya i Vadsø. Vadsøya kulturpark og havnen, begge med et rikt fugleliv er våre nærmeste naboer, og det er flott utsikt over havet og sentrum fra hotellet. Ved hotellet finnes det oppsti...
Vadsø Fjordhotell

Vadsø (Ved kysten)
9800 Vadsø  Kart
Rorbu og Hytter | Fuglekikker hytta passer spesielt for fuglekikkere da den ligger rett ved et fuglkikkerpunkt. Hytta har store vindu med fantastisk utsikt til fuglene.
Arntzen Arctic Adventures hytte

Båtsfjord
Valen 2, 9990 Båtsfjord  Kart
Hotell | Velkommen til Polar Hotel i Båtsfjord, hos oss er det viktig at du trives. Vi ligger sentralt til i Båtsfjord i vakre Varanger.
Polar Hotell

Ekkerøy
Ekkerøy, Vadsø
Rorbu og Hytter | Emelie huset er et hus full av sjel og atmosfære.
Emelie huset

Begrens ditt søk

Fritekstsøk